Albert Bello
Coordinador de l’àmbit

Graduat a l'Aula de Música Moderna i Jazz del Conservatori del Liceu de Barcelona, Titulat Superior en Jazz per l'ESMUC, Màster Oficial en Investigació Musical a la UNIR. 

És el creador i coordinador de l'àmbit de jazz manouche de l'EMMCA des dels seus inicis l'any 2006. Ha impartit cursos i classes magistrals a escoles, conservatoris i festivals d'arreu del món.

Com a intèrpret, inicia el seu camí dins de l'estil amb el grup Les deux guitares Trio l'any 2001. Des de llavors, actua a sales i festivals nacionals i internacionals, tant amb projectes propis (The Django Orchestra, Folkincats, Shine, Albert Bello Trio, Albert Bello & Oriol Saña Experiment) com compartint escenari amb moltes de les grans figures del swing europeu.

És el màxim dinamitzador de l'estil al nostre país, programant un gran nombre de cicles, concerts i festivals, destacant la feina com a director del Festival Django L'H (el primer festival dedicat a Django Reinhardt de tot l'estat del qual és el director) i com a director artístic del Festival Django Liberchies, al poble de Bèlgica on va néixer Django Reinhardt.