Carles Gutiérrez
Professor de guitarra

Músic i guitarrista de Cornellà de Llobregat, va començar a tocar de forma autodidacta fins que va decidir fer de la música la seva forma de vida.

 Llicenciat al Conservatori del Liceu en guitarra jazz ha tingut com a mestres a Jordi Bonell, Dani Pérez i David Mengual entre d'altres. 

És professor de l'Àmbit de Jazz Manouche de l'EMMCA des del 2019 impartint classes de guitarra, combos i del projecte Tàndem.

5 de Swing, The Summer Lovers, Muyayo Rif, Estación del Este, Transit trio, Judit Neddermman o Hypnotick Orchestra son alguns dels grups que l'han portat a actuar als locals més emblemàtics de la ciutat i en infinitat de festivals a nivell estatal, europeu i mundial així com el Womad London, Womad Russia, Concert At Sea (NL), Ariano Folk Fest (IT), Maré de Agosto (PT), Festival Bout du Monde (FR) o el Klezzmore Fest (Vienna) entre d'altres.

Al 2022 publica el seu àlbum debut com a líder i compositor, Tot és ara. La culminació d'una profunda necessitat de mostrar l'autenticitat en una barreja que inclou el jazz, el pop, la música mediterrània i la música d'arrel.